Doorgaan naar hoofdcontent

Het kant en klaar traktatiepakket...

Hoe werkt dat nou precies?.....


Je hebt ze misschien al wel eens voorbij zien komen op social media, onze kant en klare traktatiepakketten.
Ze werden ook al uitgebreid getest door verschillende moeders zoals:
Liselotte van Love4pink, Esmée van Website4mama, Marieke van Thuisleven
en Sandra van Hipenmoeder.  Al deze dames waren even enthousiast!

Maar hoe kwam ik op het idee?

Ik heb een aantal jaren een snoep- traktatiewinkel gerund, door privéomstandigheden heb ik dit helaas moeten staken. Maar een aantal jaren later begon het te kriebelen en heb ik het een en ander weer opgepakt. Nu staat er dan ook een echte traktatiewinkel online.
In de fysieke winkel van destijds verkocht ik veel kant en klare traktaties in allerlei variaties.
Ook traktatieprikkers met snoepzakjes eraan in bijpassende kleurstelling.
Maar als je vanuit huis werkt, kan je geen mega voorraden qua snoep hanteren, want het moet wel vers blijven allemaal.
Dus zo ontstond het kant en klare traktatiepakket! Alle "ingrediënten" worden geleverd, behalve de snoepjes. 

Want wat zit er nou allemaal in zo'n kant en klaar pakket?

Standaard bestaat een pakket uit 25 traktatieprikkers, 25 cellofaanzakjes om zelf te vullen, 25 x 2 kleuren krullint om de zakjes te sluiten en aan de prikkers te hangen en een piepschuimblok, feestelijk verpakt in cadeaupapier, om de prikkers in te steken.
Ik hoor jullie nu wel denken snoep?.... De laatste tijd is snoep niet altijd even gewenst op scholen, maar de cellofaanzakjes bieden ook ruimte voor bijvoorbeeld  druiven, rozijntjes, een klein uitdeelcadeautje of een combinatie hiervan.
Natuurlijk kan je ook fruit, kaas, worst, komkommer of snoeptomaatjes aan de prikkers zelf rijgen.


Heb je meer dan 25 prikker nodig? dan is daar natuurlijk aan gedacht. De prikkers zijn eenvoudig bij te bestellen in meervouden van 5. Minder kan natuurlijk ook altijd, neem dan even contact met ons op. Bovendien worden de kant en klare traktatiepakketten altijd GRATIS verzonden, wat ook een leuke bijkomstigheid is.

Voor wij zijn deze traktatiepakketten nou bedoelt?

Natuurlijk voor iedereen, maar zeker voor ouders/verzorgers die het erg druk hebben, laten we eerlijk zijn een kinderverjaardag is een hele happening op zich. En ben je niet zo handig en wil je eens met iets anders voor de dag komen? Dan bieden onze traktatiepakketten ook zeker een uitkomst.


Inmiddels zijn er meer dan 60 soorten pakketten, dus voor ieder kind is er wel iets leuks te vinden.
De pakketten zijn onderverdeeld in rubrieken zoals bijvoorbeeld voor jongens, voor meisjes, dieren, bekende figuren, afscheid en nog veel meer. Ben je nieuwsgierig geworden? En wil je ook eens zo'n gebruiksvriendelijk pakket bestellen? Kom dan snel een kijkje nemen in onze webshop! Bovendien ontvang je de hele maand mei 20% korting op onze pakketten en worden ze ook nog eens helemaal GRATIS verzonden.


www.zelftraktatiesmaken.nl
Reacties

Populaire posts van deze blog

Snoephamburgers.....

Junkfood, maar dan anders....


Benodigdheden voor deze snoephamburgers: TapasprikkersBitterkoekjes ZuremattenSnoep kikkertjesSnoep eitjes Evt. cellofaan en krullint


Leg een bitterkoekje ondersteboven met daarop een halve zure mat (vouw deze een beetje dubbel)

Daarop leg je een kikker

Daar weer bovenop een snoep eitje

Vervolgens weer een bitterkoekje en daarna steek je alles vast met een tappasprikker. De snoepsoorten die hier gebruikt zijn, zijn slechts voorbeelden. Natuurlijk kan je verschillende kleuren, soorten en maten gebruiken, laat hierin je fantasie de vrije loop.

Wil je dit een avond van te voren maken? dan adviseer ik je de "hamburgers"per stuk te verpakken in een stukje cellofaan, leuk versiert met een krullintje.
De leukste traktatie maak je zelf! www.zelftraktaties maken.nl

Zelf snoep sushi maken!

Wat is er nou lekkerder dan zelf gemaakte snoep sushi?


Super leuk voor een kinderfeestje om door de kinderen zelf te laten maken... Maar ook heel erg geschikt als verjaardagstraktatie!
Wat heb je nodig?
marshmallowsgekleurde staafjes zuur of zoetzure mattendropveters in 2 kleuren Hoe ga je te werk?
Prik met de achterkant van bijvoorbeeld een koffielepeltje voorzichtig alvast een gaatje in het midden van de marshmallow, klein beetje ronddraaien. Doe dit rustig anders vervormt de marshmallow. Vervolgens duw je rustig het gekleurde staafje in het midden. Beetje heen en weer bewegen zodat het staafje goed op z'n plaats zit.
Wikkel nu een zure mat rond de marshmallow. Vervolgens wikkel je een snoepveter 2 x om de zure mat en leg je er voorzichtig 2 knoopjes in. Niet te hard trekken anders breekt de veter af. Knip nu de veter af op een kleine afstand van de knoop (en eet de rest op :-))
De sushi is klaar!
Natuurlijk is dit maar 1 van de vele voorbeelden. Je kunt met allerlei snoepsoorte…

Unicorn traktaties

Zo maak je deze populaire unicorn traktatie helemaal zelf!


Wat hebben we nodig:


Je kunt ervoor kiezen om kant en klare cupcakes te kopen of om ze zelf te bakken. Ik zelf heb gekozen om ze te bakken. Vanwege het feit dat ik het mooier vind om een platte cupcake te hebben aan de bovenkant zodat je het goed kunt versieren.
Hoe doe je dit? Heel simpel, zodra de cupcakes klaar zijn en je ze uit de oven haalt, leg je er meteen iets zwaars op, zoals bijvoorbeeld een broodplank. Zo heb je mooie cupcakes met een platte bovenkant.

Vervolgens heb je natuurlijk versiering nodig, hierboven op de foto zie je wat ik zelf heb gebruikt. Dit alles is gewoon te koop in de supermarkt.
Zonder cupcakewikkels en topper begin je niks, ook deze heb je nodig om tot dit super leuke eindresultaat te komen. Gewoon te koop in onze webshop!

Rol de fondant uit, neem een glas of mocht je dit in huis hebben een ronde steker en druk de vormpjes uit zoveel als nodig. Leg deze vervolgens op de cupcakes. Het versieren ka…