Doorgaan naar hoofdcontent

Bedankje voor juf en meester....

Maar waar doe je hun nou écht een plezier mee?


Het einde van het schooljaar komt weer inzicht, straks kunnen we weer gaan genieten van lekker wat vrije dagen en misschien ga je zelfs wel heerlijk op vakantie.
Natuurlijk worden de juffen, meesters en leidster niet vergeten aan het einde van het schooljaar.
Onze kinderen geven graag een presentje als bedankje voor het afgelopen jaar.
Alleen rijst nu de vraag, waar doe je de leerkracht nou écht een plezier mee?
Vaak ken je ze niet "privé" en heb je eigenlijk geen idee wat  bijvoorbeeld hun hobby's zijn of wat ze verder graag doen in hun vrije tijd. Leerkrachten krijgen liters badschuim en dergelijke, ik weet uit directe bronnen dat ze hierin omkomen. Vandaar dat ik graag wat leuke cadeautjes voor je op een rijtje heb gezet, kleine cadeautjes voor een leuke prijs maar wél origineel.
Pen en papier hebben leerkrachten nooit genoeg....
Deze leuke notitieboekjes zijn dan ook echt een heel toepasselijk cadeau.
Op het linker notitieboekje staat de tekst "Bedankt voor het fantastisch jaar! Op het rechter notitieboekje "Zet het d'rop" 


Geurende zeepjes in een schattig cadeaublikje en als de zeepjes op zijn, is dit een leuk bewaardoosje voor bijvoorbeeld paperclips of andere kleine spulletjes. Natuurlijk altijd feestelijk verpakt.


Sticky notes, leuk voor zowel meesters als juffen. Met deze zelfklevende markers kun je snel een pagina markeren, maar ook geschikt voor een kleine notitie. De sticky notes zijn er in verschillende varianten.


Kan de klas wel wat opgefleurd worden? Deze decoratieve slingers zijn er in verschillende uitvoeringen en echt heel leuk voor bijvoorbeeld het raam of op een "kale"muur. De slingers zijn 1,5 meter lang en daardoor gemakkelijk op te hangen op verschillende plekken.


Speciaal voor de meester.... Deze doosje met bookline markers, zo weet jouw meester altijd waar hij gebleven is in een voorleesboek of een boek van zichzelf. De markers zijn er in verschillende uitvoeringen zoals fietsen, auto's en het marine thema.


Dit is een kleine selectie originele cadeautjes, je vind bij Zelf Traktaties Maken nog veel meer leuke presentjes.

Natuurlijk is het ook leuk als je zoon of dochter zelf een cadeau knutselt of een mooie tekening maakt. Om het af te maken en feestelijke te verpakken vind je in onze webshop cadeaulabels speciaal voor meesters en juffen welke je zelf aan het cadeautje kunt vastmaken. Of deze mooie stickers zijn ook een optie om het cadeautje helemaal compleet te maken.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Snoephamburgers.....

Junkfood, maar dan anders....


Benodigdheden voor deze snoephamburgers: TapasprikkersBitterkoekjes ZuremattenSnoep kikkertjesSnoep eitjes Evt. cellofaan en krullint


Leg een bitterkoekje ondersteboven met daarop een halve zure mat (vouw deze een beetje dubbel)

Daarop leg je een kikker

Daar weer bovenop een snoep eitje

Vervolgens weer een bitterkoekje en daarna steek je alles vast met een tappasprikker. De snoepsoorten die hier gebruikt zijn, zijn slechts voorbeelden. Natuurlijk kan je verschillende kleuren, soorten en maten gebruiken, laat hierin je fantasie de vrije loop.

Wil je dit een avond van te voren maken? dan adviseer ik je de "hamburgers"per stuk te verpakken in een stukje cellofaan, leuk versiert met een krullintje.
De leukste traktatie maak je zelf! www.zelftraktaties maken.nl

Zelf snoep sushi maken!

Wat is er nou lekkerder dan zelf gemaakte snoep sushi?


Super leuk voor een kinderfeestje om door de kinderen zelf te laten maken... Maar ook heel erg geschikt als verjaardagstraktatie!
Wat heb je nodig?
marshmallowsgekleurde staafjes zuur of zoetzure mattendropveters in 2 kleuren Hoe ga je te werk?
Prik met de achterkant van bijvoorbeeld een koffielepeltje voorzichtig alvast een gaatje in het midden van de marshmallow, klein beetje ronddraaien. Doe dit rustig anders vervormt de marshmallow. Vervolgens duw je rustig het gekleurde staafje in het midden. Beetje heen en weer bewegen zodat het staafje goed op z'n plaats zit.
Wikkel nu een zure mat rond de marshmallow. Vervolgens wikkel je een snoepveter 2 x om de zure mat en leg je er voorzichtig 2 knoopjes in. Niet te hard trekken anders breekt de veter af. Knip nu de veter af op een kleine afstand van de knoop (en eet de rest op :-))
De sushi is klaar!
Natuurlijk is dit maar 1 van de vele voorbeelden. Je kunt met allerlei snoepsoorte…

Unicorn traktaties

Zo maak je deze populaire unicorn traktatie helemaal zelf!


Wat hebben we nodig:


Je kunt ervoor kiezen om kant en klare cupcakes te kopen of om ze zelf te bakken. Ik zelf heb gekozen om ze te bakken. Vanwege het feit dat ik het mooier vind om een platte cupcake te hebben aan de bovenkant zodat je het goed kunt versieren.
Hoe doe je dit? Heel simpel, zodra de cupcakes klaar zijn en je ze uit de oven haalt, leg je er meteen iets zwaars op, zoals bijvoorbeeld een broodplank. Zo heb je mooie cupcakes met een platte bovenkant.

Vervolgens heb je natuurlijk versiering nodig, hierboven op de foto zie je wat ik zelf heb gebruikt. Dit alles is gewoon te koop in de supermarkt.
Zonder cupcakewikkels en topper begin je niks, ook deze heb je nodig om tot dit super leuke eindresultaat te komen. Gewoon te koop in onze webshop!

Rol de fondant uit, neem een glas of mocht je dit in huis hebben een ronde steker en druk de vormpjes uit zoveel als nodig. Leg deze vervolgens op de cupcakes. Het versieren ka…